Despre SIVADOC LITE

Este o soluție de gestionare a documentelor, ușor de configurat și adaptată nevoilor specifice fiecărui domeniu de activitate. SIVADOC LITE este destinat întreprinderilor mici și mijloci care își doresc să simplifice procesul de management al documentelor, pentru a avea acces rapid la informații oriunde și oricând.

Management Documentelor

SIVADOC LITE prin modulele sale de înregistrare, scanare și arhivare reprezintă soluția ideală de transpunere a tuturor documentelor organizației din format fizic în format electronic, mult mai ușor de accesat și gestionat.

Managementul documentelor face referire la procesele de înregistrare, distribuire și stocare eficientă a întreg fluxului de documente al unei organizații.

Cu cât managementul documentelor este mai simplificat și rapid, cu atât întreprinderea va devenii mai eficientă din punct de vedere operațional și va reuși să țină sub control costurile aferente procesării documentelor..

21.3 %
"Personalul întâmpină săptamanal dificultăți în gestionarea documentelor iar productivitatea organizației poate să scadă cu 21.3%" Sursă: IDC și Adobe 2012
50 %
"Angajații unei companii petrec 50% din timpul lor cautând informații și au nevoie în medie de 18 minute pentru a găsi un document. " Sursă: Gartner
59 %
"59% din 1000 de manageri declară că pierd informații importante aproape în fiecare zi, deoarece ele există în interiorul companiei, dar nu le pot găsi." Sursă: Accenture

Simplu. Ușor. La îndemână

Pe aceste trei principii a fost creat SIVADOC LITE.

Simplifică circuitul fluxurilor de documente din cadrul organizației pentru a putea ști în orice moment care este statusul fiecărui document. Fiecare utilizator să aibă acces doar la informațiile relevante pentru activitatea sa.
Ușurează căutarea, editarea și securizarea documentelor pentru a găsi rapid ceea ce ai nevoie, a proteja documentele, a le edita direct din aplicație și a le putea compara cu versiunile anterioare.
Pună la îndemâna utilizatorului toate informațiile și documentele de care are nevoie-perfect sincronizate și accesibile de pe orice dispozitiv, în orice moment.